top of page

Online Terapi, Online Psikolog, Online Psikoterapi Hakkında Bilgiler.


Değişen teknoloji ve insan alışkanlıkları hayatımıza online hizmet alma kavramını entegre etmiş durumda. Zaman ve mekan kavramı olmadan bir çok hizmeti rahatlıkla online olarak alabiliyoruz.

Psikolojik sağlığımız için önemli bir yeri olan Psikoterapi desteğini de online alarak, bulunduğumuz her ortamı bir terapi odasına dönüştürme olanağımız var.

Psikoterapi terapist ve danışanın karşılıklı sözel ve görsel olarak bir iletişime girmesiyle başlayan bir terapotik ilişkidir. Görüntülü online seanslar bu ilişkinin kurulması için gayet yeterlidir.

Bir çok psikolog ve psikoterapist seanslarını online olarak yürütmektedir.

Özellikle yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları, psikoterapi hizmetlerinin yüksek ücretli olmasından, dil ve kültür problemi yaşadıklarından dolayı online Türk psikolog veya Türkiye den online terapi arayışına girmektedirler. Onların kültürünü, dilini, ortak toplumsal geçmişini bilen bir psikoterapistten destek almak terapi sürecini olumlu etkilemektedir.

İş dünyasında yoğun mesai saatlerinde çalışan bir çok kişi de yine akşam saatlerinde evlerinin konforunda online terapi desteği alarak psikologlarla görüşmektedir.

Online terapi süresi ortalama 50dk dır. Genellikle haftada bir şeklinde planlanır.

Online psikolog ve online terapi aranan ülkeler genellikle Türk vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Almanya, Fransa, Viyana, Belçika, Hollanda, İngiltere gibi ülkelerdir. Genellikle Türkiye online terapi veya Online Psikolog Türkiye şeklinde aramalar yapılmaktadır.

Son yıllarda pandeminin etkisi ile birlikte yurt içinde de bir çok kişi online terapi ve online psikolog desteği almayı tercih etmektedir.


Kabile Psikoloji Enstitüsü bünyesindeki Uzman Psikolog, Psikolojik Danışman ve Psikoterapistlerden, hayatınızı zorlayan bir çok konuda online destek alabilirsiniz


Online Bireysel Psikoterapi Hizmet Alanları

Korku ve Kaygılar Travmalar Depresyon Zor Çocukluk Yaşantıları İlişki Problemleri Dürtüsel Davranış ve Bağımlılıklar Yurtdışı Adaptasyon Sorunları Öfke, Stres Yönetimi Kariyer ve Mesleki Sorunlar Yeme Bozuklukları ve Beden Algısı Takıntılar ve Zorlayıcı Düşünceler Kayıp, Yas Danışmanlığı Ergenlik, Gençlik Çağı Sorunları Sanal Kumar, Bahis Bağımlılığı İnternet Bağımlılığı Alışveriş Bağımlılığı gibi alanlarda yurtiçi ve yurtdışından online psikolog ve online psikoterapi desteği alabilirsiniz.

Belçika online psikolog Türkiye


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page
google-site-verification=-2RzKIjlO4vUHzrJ3xBDW8Ft3LXVlDC2FtQ-pZqvhWc